Peter Bangs vej 75
Frederiksberg 2000
+ 45 40 57 18 04
salon75@info.dk

Opening hours
Wednesday 14.00 - 18.00
Saturday 12.00 - 14.00
Sunday 12.00 - 15.00

Associated curators:
Theodor Præst Nymark Jensen, Sofus Keiding Agger, Christine Dahlerup, Hedvig Tygstrup Greiffenberg, Adam James Hommel Varab & Frej Volander Himmelstrup.


A Few Words With Bob

- Interview with Bob Bicknell-Knight.Upcoming:

Groupshow: Im Drunk And I Want To Sleep In The Bog Tonight

Solo: Claus Haxholm 13 nov - 4 dec


Present:Past:

September

Hinder

The Tired Mask of Spring

Bawl Screen: A Topography

Bow

Staff Only

Yours To Keep


From Green To Grey

State of Affairs

APXIV


Homesick Gallery

Urielle+

Lifepark


Emilie Viktoria KJÆR & SóLEY RAGNARSDóTTIR

Pine Sleeves

Ikea-Konglomeratet

Sentience is for Losers and Nerds

Honeyland Festival

Figures of
Speech//Functional Escape


Nye Rør i Salon 75!

DON’T FEED THE TROLL

COMPRESSION

In Between And After

Squinting At What Appears To Be Almost There

Ingen Jury, Ingen Præmier

I Am Responsible For All Living Beings’ Happiness


Mark
 


The Grand opening of Salon 75 & an exhibition of collages by

Adrian Elliot Cadan (DK)


17. March - 20. April  2017

Jeg mødte Adrian for første gang i et atelier på Krausesvej 3 på Østerbro. Jeg og min ven Frej agerede som lysteknikkere for en teaterforestilling i samme bygning og i pausen gik vi ned i gården og dernæst i atelieret. Dér sad en pige, og arbejde på nogen værker. Vi faldt i snak om hendes ting og om hvorfor vi var her. Hun nævnte at imorgen ville hendes ven Adrian komme og spille en koncert, og at vi var mere end velkommen. Dagen derpå var der forestilling igen og det var derfor afgjort at vi selvfølgelig skulle ned i atelieret og høre koncert. Da jeg mødte Adrian første gang havde han lange mørkeblonde krøller og runde briller, han var iklædt farverigt tøj som matchede og havde med sig sin: mikrofon, højttaler og rytmeboks. Vi kom godt ud af det med hinanden fra start og aftalte at vi alle tre skulle mødes igen snarest og samarbejde.

Siden den dag har vi arbejdet sammen på et utal af forskellige projekter som inkludere både musik, billeder og optræden. Nu er tiden kommet hvor jeg åbner op for de collager som Adrian har skabt over det sidste lange stykke tid. Værkerne er tydelige budskaber om kærlighed og om en fælles opstigen til en smukkere og bedre tilværelse. Komponeret med samme tekniske indgreb som hans musik. Som et udsnit af virkeligheden, sammensat af en evigt forelsket sjæl. Billederne kropsliggøre den indre underliggende mystik, som symbol på et forhold og et forbehold mellem realisme og idealisme.

På dagen vil Adrian spille en koncert under samme vilkår, som for første gang vi mødtes; men denne gang iblandt egne værker. Udstillingen kan derfor ses som en total udkrængelse af ideén om Adrian og hans kunst.